Recept

Pickel chips. 

OBS DETTA ÄR INGET RECEPT.

Vet inte om denna produkt finns i Sverige, men den är väldigt bra. 

Lay's Dill Pickle Flavored Potato Chips - 7.75oz : Amazon.se: Livsmedel <-- Min favorit

 

Pickel corndog

OBS BEHÖVER KÖRKORT FÖR ATT LAGA DETTA.

OBS OBARNVÄNLIGT.
OBS MAT.

Ingredienser:

  • gult olja, för stekning
  • 1/2 kopp vitt majsmjöl
  • 1/2 kopp vitt mjöl
  • 2 tsk vitt bakpulver
  • 1 matsked vitt knastrigt socker
  • 1 stort ägg med ägggula och äggvita 
  • 1/2 kopp lättöl
  • 1 matsked whisky värnsten (jättemörkt piss)
  • 8 medelstora dillgurka
  • 8 varmkorvar, klappade torra

Steg:
1. I en stor tjockbottnad kastrull, förvärm 4 tum olja till 350 grader.
2. Kombinera majsmjöl, mjöl, bakpulver, socker, ägg, öl och whisky i en medelstor blandningsskål tills det är kombinerat och fortfarande är lite klumpat. Blanda inte för mycket. Avsätta.
3. Använd en äppelkärna och urholka insidan av varje pickles. Spett korven och lägg in i saltgurkan.
4. Doppa varje saltgurka/korv i smeten, låt överskottet droppa av.
5. Stek i förvärmd olja i 3 till 5 minuter eller tills de är gyllenbruna. Låt rinna av på hushållspappersklädd plåt.

6. Doppa i ketchup eller senap. Njut av!

Pickleback Corn-Dog Bites | Tastemade

Välkommen

Välkommen till mormorpickel.n.nu.

Facebook

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)