Pickel chips.
OBS DETTA ÄR INGET RECEPT.
Vet inte om denna produkt finns i Sverige, men den är väldigt bra.
<-- Min favorit
Pickel corndog
OBS BEHÖVER KÖRKORT FÖR ATT LAGA DETTA.
OBS OBARNVÄNLIGT.
OBS MAT.
Ingredienser:
Steg:
1. I en stor tjockbottnad kastrull, förvärm 4 tum olja till 350 grader.
2. Kombinera majsmjöl, mjöl, bakpulver, socker, ägg, öl och whisky i en medelstor blandningsskål tills det är kombinerat och fortfarande är lite klumpat. Blanda inte för mycket. Avsätta.
3. Använd en äppelkärna och urholka insidan av varje pickles. Spett korven och lägg in i saltgurkan.
4. Doppa varje saltgurka/korv i smeten, låt överskottet droppa av.
5. Stek i förvärmd olja i 3 till 5 minuter eller tills de är gyllenbruna. Låt rinna av på hushållspappersklädd plåt.
6. Doppa i ketchup eller senap. Njut av!